mylifeasrebecka.blogg.se

Hej, vad trevligt att du kollade förbi! Mitt namn är Rebecka och i denna blogg får du följa mig och min vardag, mina tankar, mina åsikter. Lite vad som känns för att skriva om! Vi ses! :)

Förstå

Allmänt Permalink0
Jag blir trött på att folk ska hacka på mig bara för att jag är "lat" när jag kommer hem från jobbet. 
Klart som fan rent ut sagt jag blir det! 
Det är 8h jobb! 
8h jobb, förstår du? 
Jag sitter inte framför en data skärm på en stol. 
Jag går, GÅR varje dag. Sitter ner 45min+2 och 10-15+2 (Frukost, lunch och fika+2) på dom stunderna är man utmattad. Att vara stående och gående tär på mina fötter och rygg, på grund av att jag är tung. Inte bara därför, det är utmattande att jobba med matlagning/tillagningskök till äldreboende, där allt ska räknas i portioner per person. Alltså mycket tänkande. 
Många tycker nog, men äh det är ju inget! Nä, men då tycker jag att DU klär på dig mina kläder och på med mina skor och utför samma sak som jag. Då är vi nog överens om att du inte kommer säga latmask till mig. 
Jag har ingen energi när jag har slutat. 

Jag kan inte bara släppa allt när jag kommer hem. Har ett HEM att ta hand om. Städ, disk, tvätt och annat som kan behövas göras ibland. 
Kan inte släppa det för att gå ut och gå. 
Fritiden är liten i timmar från det att jag kommer hem till det att jag går och lägger mig. 
Ska jag hinna med allt hemma + jogg, så är det bara att lägga sig när jag kommer hem. Vill k


unna sätta mig ner, ta det lugnt, mysa framför tv innan jag ska lägga mig för kvällen. 

Istället för att hacka på mig och säga saker som gör att jag ger upp, så kan man försöka förstå mig! Jag vill inte gå in i väggen, för ung för det! 

Till top